https://kellukas7.wixsite.com/kellyrphotography

onsdag 16. september 2015

Nyhetsartikkel


Sulten rev stjeler mat

Av: Kelly Reiser                                                                                             15.09.2015 13:22

 

Hvordan Reven lurer andre for å få mat på en veldig kald vinter i en landsby?

 

Dyr som bor i skogen har sultet denne vinteren. Reven sa at han hadde ikke spist for en uke. Derfor lurte han Petter Henriksen. Petter var på vei hjem når han merket reven lo midt på veien. Mannen trodde han var død og tok han med, men når han kom hjem hadde reven og fiskene forsvant.

-          Jeg vet at det er ikke bra å lure andre sånn men jeg måtte ta den sjansen, jeg har ikke spist for en uke jo , tenkte reven tilbake.

 

En gang var ikke nok

Maten han tok fra Petter Henriksen var ikke nok.

-          Jeg bare måtte ha mer, sa reven.

Han bestemte at han skal lure noen en gang til. Og denne gangen ville han stjele mer mat.   Planen han hadde fungerte bra og han fikk alt han vil ha: egg, melk og kyllinger.

-          Planen var perfekt... Til jeg møt ulven og haren på vei hjem, sier reven med litt skuffende tone.

 

Den siste anstrengelse

  Haren og ulven ville ta maten til reven, men reven la dem ikke å få noe. Reven tenkte bare at han skal få alt og da skreik han ¨Det kommer en mann med pistol bak dere!¨, og de som prøvde å ta maten, løp så fort dem kunne. Reven bare lo og fortsatt sin vei, og han angrer ingenting han har gjort.